Kindercoach de Wegwijzer
HomeCoachingCreatieve coachingVisualisatieKinderen die anders zijn/ denken/ doenTariefContact
Over mij

Ik heet Petra van den Hoven, ben getrouwd en heb 3 kinderen.
Ruim 20 jaar heb ik voor de klas gestaan in het basisonderwijs, daarna ook RT werk gedaan en bijles gegeven voor basisschoolkinderen en brugklassers in alle vakken.
Ik ben kindercoach geworden, omdat ik steeds meer kinderen om mij heen zag met problemen, waar ze op school of thuis geen tijd of geen expertise voor hadden en het feit dat ik als leerkracht zelf ook niet de tijd had en de extra expertise om alle kinderen te kunnen helpen zoals ik zou willen.
En daarbij ben ik tevens een gecertificeerd coach "ik leer anders" (om beelddenkers met/zonder autisme op weg te helpen).

                                                                       
Verder ben ik aangesloten bij Stichting Adiona (een beroepsorganisatie voor Kindercoaches en Kinderyoga docenten).
                        

Graag wil ik ieder kind, die dit nodig heeft, een stukje op weg helpen. Zodat elk kind mag voelen, weten en ervaren dat het er mag zijn. Iedereen telt mee. Ieder mens heeft een talent, alleen weten sommige niet welk talent ze zelf bezitten en moeten dat nog ontdekken. Veiligheid en een goede leeromgeving zijn belangrijk.
De meeste oplossingen liggen in het kind zelf, door te ervaren en te handelen kan het kind leren om ze te vinden. Elk mag dat doen op zijn eigen niveau, want ieder kind is anders, ieder kind is uniek en ieder kind verdient een kans.

Ook hun ouders zijn welkom, als je zelf lekker in je vel zit, kun je ook meer hebben van de kinderen. Samen praten erover lucht op en brengt een oplossing dichterbij.

Mijn specialisatie om met kinderen mee te werken zijn: 
     creatieve coaching 
                  
     visualisatie
                               
     kinderen die anders zijn / denken / doen

 
Home
Over mij
Coaching
Creatieve coaching
Visualisatie
Kinderen die anders zijn/ denken/ doen
Tarief
Contact